MAGICFX® Handle

MAGICFX® is gevestigd in Nederland en is een fabrikant van innovatieve, high-end special effects. Ze zijn opgericht in 1995 voor en door special effects professionals. Door hun ervaring, kennis en partners staan ze garant voor spectaculaire nieuwe ideeën. Ze bouwen producten van hoge kwaliteit en volgens de laatste Europese normen voor kwaliteit en veiligheid uiteraard met veel aandacht voor detail! Ze bieden een compleet assortiment van speciale effecten hardware en verbruiksgoederen. Dat is de reden waarom special effects professionals kiezen voor MAGICFX®.

Voor het Boxtels bedrijf MAGICFX® hebben we een uit twee delen bestaande handle ontwikkeld en geproduceerd die het nieuwe en eigentijdse design van de behuizing complimenteert. De handle zal worden toegepast bij elke machine in de vernieuwde lijn.

Door gebruik te maken van hoogwaardig V0 en UV bestendig ABS materiaal sluiten de handles naadloos aan op de hoge eisen die gesteld worden in de entertainment wereld waar duurzaamheid en gebruiksgemak normaal gesproken voor design gaan. Maar in dezen prachtig gecombineerd worden.

Spuitgieten in kleine oplagen?     Contact opnemen