Diensten in plastic productie

Bij Inch plastics kunt u terecht voor projecten van idee tot aan levering of slechts een van de diensten die we bieden. Ook voor sourcing en projectmanagement van uw productie en/of assemblage bent u bij ons aan het goede adres.

Engineering

Engineering van plastic producten

Inch Plastics kan uw idee omzetten in goed te produceren producten. Door ruime kennis van de toegepaste productiemethodes en gebruikte materialen kunnen we snel en efficiënt uw idee uitwerken tot een produceerbaar product in 3D CAD, zonder daarbij het uitgangspunt uit het oog te verliezen.

Prototyping

3D Printen

Door middel van verschillende 3D printmethodes kunnen we voor u prototypes, zichtmodellen en technische samenstellingen maken.

Vacuüm gieten

Wanneer er zichtmodellen van hoge kwaliteit gevraagd worden of voor kleine serie is vacuümgieten in een siliconenmatrijs een goede methode.

CNC frezen

Als maatvoering zeer nauwkeurig moet of er specifiek voor een bepaald materiaal gekozen wordt dan kunnen we voor u het product d.m.v. CNC frezen vervaardigen. Ook dit kan in serie. In dit geval heeft u geen matrijskosten en bent u zeer flexibel.

Productie

0-series

Doordat we ons juist profileren als producent voor kleine oplages zijn we bij uitstek geschikt om 0-series te vervaardigen. Moet de uiteindelijke productie door de aantallen in meervoudig matrijzen plaats gaan vinden maar moet er eerst een kleinere serie gemaakt worden om bijvoorbeeld consumer testen uit te voeren dan is een kleinere opzet van productie erg wenselijk.

Kleine serie productie

Kleine series lopen bij ons van 1 tot 2.500/5.000 stuks afhankelijk van complexiteit en aantal onderdelen. We richten ons voornamelijk op spuitgieten maar ook rapid manufacturing methodes kunnen hiervoor geschikt zijn.

Grote series

Wilt u grotere series spuitgieten dan beschikken we over een groot netwerk aan zowel Nederlandse als buitenlandse spuitgieters en andere productiepartijen waar we uw productievraag goed neer kunnen leggen en wanneer gewenst kunnen begeleiden.

Assembly

Bestaat het product uit meerder onderdelen en moeten ze geassembleerd worden, moeten ze gelakt/bedrukt worden of moeten er nog andere onderdelen gesourced en bijgevoegd worden dan kunnen we dit voor u oppakken.

Spuitgieten in kleine oplagen?     Contact opnemen